| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Daniela.Matei
Data înscrierii: 28/Iun/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Sâm Iun 28, 2008 10:48 pm Titlul subiectului: Satanismul |
|
|
Buna am facut acest topic din dorinta de informare asupra controversatului subiect numit "Satanism". Sper sa fiu tolerata aici pe forum pentru ca mi-ar face placere sa va raspund la toate nelamuririle legate de acest cult. Ma numesc Daniela si sunt o reprezentanta a Satanismului Traditional, singura ramura a adevartului satanism. Scopul meu este sa va scot din cap toate minciuniile aduse la adresa noastra , precum sacrificiile , profanarea mormintelor si alte lucruri dezagreabile.
Pentru incepu as vrea sa va pun si eu cateva intrebari: De ce sunteti atat de dezgustati cand auziti cuvatntul "satanism"?Doar ca suntem de religii diferite nu inseamna ca voi sunteti mai presus de noi si ca noi va suntem inferiori. Eu am sa va resepct forum-ul si daca prezenta mea si a topicului asta va deranjeaza am sa ies si nu am sa mai intru pe aici.
Daca vreti sa-mi adresati intrebari va raspund cu cea mai mare placere , atat timp cat vorbim frumos si civilizat.
Numai bine ,
Daniela!
|
|
| Sus |
|
 |
nana
Data înscrierii: 05/Dec/2007 Mesaje: 7 Locaţie: Castelldefels
|
Trimis: Mar Iul 08, 2008 3:56 pm Titlul subiectului: intr-adevar o provocare... |
|
|
buna Daniela,
sincer, nu stiu sa fac diferenta intre satanismul adevarat sau neadevarat, traditional sau modern sau cum o fi el, dar stiu un lucru: satan e dusmanul Dumnezeului meu si e de asemenea dusmanul meu numarul 1 si dusman al oricarui om. Si atunci, de ce as agrea ceva ce vine de la satan? Nimic bun nu vine de la el, decat ispita si pacatul... care ne despart de Dumnezeu
Pe de alta parte...nu ma simt cu nimic mai presus decat tine Daniela. Inaintea lui Dumnezeu toti oamenii de pe pamant sunt egali si mai mult, sunt liberi sa aleaga binele sau raul,viata sau moartea, binecuvantarea sau blestemul. (o scrie biblia in cateva locuri)
Daca tu ai ales altceva decat mine, e dreptul tau.
Dar totusi, cred ca Dumnezeu nu te va lasa asa usor si va lupta pentru inima ta. Te iubeste mult prea mult.
Fii binecuvantata! Isus Cristos este Domnul !
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteţi crea un subiect nou în acest forum Nu puteţi răspunde în subiectele acestui forum Nu puteţi modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteţi şterge mesajele proprii din acest forum Nu puteţi vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|